Mona Isaksson

svea
Jag saknade ben inför implantat sade min tandläkare, därför skulle det inte gå att få implantat. Sedan hittade jag Svea Tandklinik, de kunde lägga till ben och nu har jag mina fasta tänder.

Läs mer

Mikael har skrivit

svea
Jag hade fått implantatbehandlingar av olika tandläkare, med olika implantattyper. Ingen kunde kombinera dessa för en ny behandling. Till slut hittade jag Svea Tandklinik, det var inga problem, de fixade det direkt. Tack för att ni finns.

Läs mer

Nasseredin

svea
Fräsch och modern klinik. Mycket trevligt bemötande och skickliga tandläkare. Jag vill varmt rekommendera implantatspecialisten Dr Noran som är både en mycket vänlig och skicklig tandläkare.

Läs mer

Karolin

svea
Mina tänder blev snedare med tiden. Jag ville inte ha räls. På 6 veckor blev mina tänder raka med inman aligner. Tack för att ni finns Svea Tandklinik.

Läs mer

Anonym

svea
Jag behövde komplicerade behandlingar, både implantat och tandreglering. Det var värt all den tid och obehag det tog. Allt har gått till på ett mycket tryggt och professionellt sätt. Slutresultatet blev mycket bra. Alla som jobbar där är mycket trevliga och numera ler jag väldigt gärna.

Läs mer

Lotta O

svea
Kan verkligen rekommenderas! Philip var min tandläkare när jag kom med min trasiga framtand. Han fixade den på nolltid till ett riktigt bra pris.

Läs mer

Mario

svea
Som tandläkare vet man vilka som kan implantat, både jag och frun åkte till Svea Tandklinik för att få vår saknade tand.

Läs mer

Henrik S

svea
Kanonbra bemötande, mycket professionell och hjälpsam för den tandvårdsrädde. En jäkligt bra tandläkare helt enkelt! Dubbla tummar upp!

Läs mer

Lotta M

svea
Jag har tandreglerat mina tänder nu i vuxen ålder. Är mycket nöjd med den behandling jag fått och känt att allt har varit mycket proffsigt och bra. Vänliga, duktiga och proffsiga. Hade inte kunnat vara mer nöjd.

Läs mer

Helene K

svea
Ska nu göra mitt andra tandimplantat hos Svea Tandklinik. Är så nöjd med det första. Proffsigt och jag har inte haft några som helst problem och nya tanden känns helt perfekt och detta till billigare kostnad än hos många andra. Kan verkligen rekommendera att göra tandimplantat här!

Läs mer