Akuttandvård - Akut tandläkare

Drop-in för akuta fall under våra vanliga öppettider.
Gå inte och ha ont längre än nödvändigt, kontakta akuttandläkare vid akut behov av tandvård. Vi erbjuder professionell tandvårdsbehandling hos våra ordinarie tandläkare i Stockholm.
När du besöker vår tandklinik blir du alltid bemött av en kompetent tandläkare med lång erfarenhet. Våra behandlingsrum är modernt utrustade för att ge dig den absolut bästa vården och hos oss kan du känna dig trygg när du uppsöker oss akut.
Vi försöker alltid att hitta en så snabb tid som möjligt när det gäller akuttandvård. Det innebär att vi ibland blir tvungna att flytta på redan inbokade patienter vilket vi försöker att undvika i mesta mån.
Vi har kapacitet att hjälpa till vid de flesta akutfallen, allt från ”tandvärk” till utslagna tänder, problem med proteser eller tandimplantat.
tandblekning Stockholm

Vad kostar det?

Vi är anslutna till Försäkringskassan och följer folktandvårdens priser. Du betalar för behandlingen med kreditkort/betalkort eller kontant i samband med besöket. Du kan även använda ditt tandvårdsbidrag. Tillägg för akut/jourtid kan tillkomma i förekommande fall, främst lördagar.

Vid större behandlingar lämnas alltid ett kostnadsförslag som måste godkännas innan behandling påbörjas. Där tar man även upp betalningsalternativ. Vi har ett samarbete med Wasa Kredit.

Boka akut tandläkare tid hos oss

På vardagar har vi följande öppet tider:

Måndag – Torsdag  08.00 – 19.00

Fredag    08.00 – 17.00

När det gäller akutbesök så åtgärdar vi det akuta, om det finns behov av uppföljning så bokar vi en tid för det.

Ring oss på telefonnummer 08 320 820 om du är i behov av akut tandvård eller boka via hemsidan.

Fick snabbt tid för att ta ut en visdomstand som bråkade. Tandläkare var mycket professionell och pedagogisk, och ingreppet gick snabbt och smärtfritt. Rekommenderar starkt.

Nora

Response from Tandläkare i Stockholm - Svea Tandklinik

Kära patient! Tack för omdömet! Med vänlig hälsning, Svea Tandklinik