Akuttandvård – Akut tandläkare

Drop-in för akuta fall under våra vanliga öppettider.

Gå inte och ha ont längre än nödvändigt, kontakta akut tandläkare vid akut behov av tandvård, vi har även öppet på lördagar 10.00 – 16.30 för både Drop-in och akut tandläkare bokningar. Vi erbjuder professionell tandvårdsbehandling hos våra ordinarie tandläkare i Stockholm.

När du besöker vår tandklinik blir du alltid bemött av en kompetent tandläkare med lång erfarenhet. Våra behandlingsrum är modernt utrustade för att ge dig den absolut bästa vården och hos oss kan du känna dig trygg när du uppsöker oss akut.
Vi försöker alltid att hitta en så snabb tid som möjligt när det gäller akuttandvård. Det innebär att vi ibland blir tvungna att flytta på redan inbokade patienter vilket vi försöker att undvika i mesta mån.

Vi har kapacitet att hjälpa till vid de flesta akutfallen, allt från ”tandvärk” till utslagna tänder, problem med proteser eller tandimplantat.

akut tandläkare

Vad kostar det?

Vi är anslutna till Försäkringskassan och följer dess referenspriser (se priser) akutbesök 370:- + behandling. Du betalar för behandlingen med kreditkort/betalkort eller kontant i samband med besöket. Du kan även använda ditt tandvårdsbidrag. Tillägg för akut/jourtid kan tillkomma i förekommande fall, främst lördagar.

Vid större behandlingar lämnas alltid ett kostnadsförslag som måste godkännas innan behandling påbörjas. Där tar man även upp betalningsalternativ. Vi har ett samarbete med Wasa Kredit och Payzmart.

Boka akut tandläkare tid hos oss

Svea Tandklinik har öppet 6 dagar i veckan, måndag – lördag, vilket gör oss till det självklara valet för dig som vill boka en akut tandläkare i Stockholm och bli bemött av en erfaren jourtandläkare. På vardagar har vi öppet 08:00 – 18:00 och på lördagar har vi öppet 10:00 – 16:30.
När det gäller akutbesök så åtgärdar vi det akuta, om det finns behov av uppföljning så bokar vi en tid för det.

Boka tandläkare online

Ring oss på telefonnummer 08 320 820 om du är i behov av akut tandvård eller boka via hemsidan.

Vägbeskrivning


Det finns inga recensioner ännu. Var den första att skriva en.