akut tandvård

Akut tandvård och akuttandläkare

Priser vid akutbokning

– Vardagar pris: 370 kr (ord. pris 1.015 kr) Behandlingskostnaden tillkommer.
– Lördagar pris: 370 kr Behandlingskostnaden tillkommer +50%
(Våra grundpriser baseras på referenspriset utan tillägg och trots lördagstillägg blir det då vanligen billigare än hos många andra.)

Om inga tider syns lediga, kontakta oss på telefon 08 320 820

Vänta inte med akut tandvård

På Svea Tandklinik har vi beredskap för alla typer av akuta problem, exempelvis vid tandvärk, problem med tandimplantat, rotfyllning, utslagna tänder och även akuttandvård för barn som har ramlat och slagit sig i munnen.

Ringer du för en akuttid så gör vi vad vi kan för att du ska få en så snar tid som möjligt, det kan vid behov innebära att vi flyttar på en patient till annan tid. Om det återstår åtgärder efter att det akuta är åtgärdat kan det behövs uppföljande besök.

Framför allt om du har feber så bör du söka akut tandvård omedelbart. Sätter man in åtgärder snabbt så minskar dessutom risken för större komplikationer.

Reparation av protes

Vi kan nu ge möjligheten till snabb reparation av en trasig protes. Med närhet till vårat labb kan vi många gånger reparera över dagen, i vissa fall medan ni väntar. Allt går dock inte över dagen utan behöver lite längre tid, men ingen tid går på att skicka arbetet någon annanstans. Ring före så kan vi ge besked om lämplig tid. 08 320821 (direkt till tekniker) eller 08 320820 (till tandkliniken).

akuttandläkare i Stockholm, Svea Tandklinik. Sveavägen 91, 11350 Stockholm