Visdomständer som gör ont

Mycket dåliga tänder tar vi bort, men ibland händer det att vi måste ta bort friska tänder också, tex vid tandreglering där det är trångt och alla tänder inte får plats i munnen.

Visdomständer

Visdomständer tar vi också bort.

I över 10 år fungerar vi som remissinstans för tandläkare som vill ha hjälp med att ta bort visdomständer. Vi utför all tandextraktion (tanduttagning) med minsta möjliga ingrepp, detta för att komplikationerna efteråt skall vara så små som möjligt. Tusentals patienter har vi tagit bort tänder på, utan någon allvarlig komplikation hittills.

Hur går det till?

Vi börjar alltid med att ta röntgenbilder för att se hur rotsystemet ser ut i benet. Sedan bedövar vi hela området, för att senare ta bort tanden. När tanden är borta kontrolleras sårområdet. Du får bita på en kompress en stund för att stilla blödningen och att du inte svullnar till.

Priser på tandborttagning

Vi tillhör ingen tandvårdskedja, därmed behöver vi inte betala för större administration eller chefer. Dessa pengar tillfaller dig som patient genom billigare tandvård. Vi är alltid billigare än folktandvården (FTV).
Visdomstand wiki

Klicka här Boka tid nu!

Det finns inga recensioner ännu. Var den första att skriva en.