För patienter

Introduktionsvideo

Svea Tandklinik är lättillgänglig och vi har generösa öppettider. Hos oss är det vanligen korta väntetider och nya patienter är välkomna oavsett om det gäller den årliga kontrollen eller för större behandlingar eller kanske en second opinion.

Just utanför har vi c:a 30 st allmänna parkeringsplatser, p-hus runt hörnet och gångavstånd från flera t-banestationer (Odenplan, Rådmansgatan) och busshållplatser.

Vi gör all form av tandvård här,  med specialisering på tandimplantat, protetik och rotfyllningar men även t ex tandrengöring och tandblekning. Mer om våra behandlingar finns under Behandlingar i menyn.

Våra 4 tandläkare är utbildade i modern teknik för patientens och resultatets bästa.
Tandläkarmottagningen med 5 st behandlingsrum är mycket modernt utrustad och håller en hög standard för att ge dig förutsättning till den absolut bästa vården. Vi har en egen entré direkt från trottoaren så ingen portkod behövs.

Svea Tandklinik – filosofi

  • Inget avkall på kvalitet, funktion och estetik som anpassas för varje patient. 
  • Servicenivån skall alltid vara den högsta med minsta möjliga obehag och till humana priser. 
  • Vår ambition är kort och gott att ge dig den absolut bästa och allsidiga tandvården. Vi har ett tätt samarbete med specialister inom olika områden, i de fall vi behöver mer information, som ett led i klinikens högt uppsatta kvalitetssäkringskrav. 
  • Vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utan negativ påverkan på kroppen.
 Vi är anslutna till FÖRSÄKRINGSKASSAN så du kan dra fördel av det statliga tandvårdsstödet. Vår målsättning är att skapa ”leende för livet”.