Skalfasader hos Svea Tandklinik

Klinikchefen Noran De Basso har utvecklat världens bästa skalfasader, ingen annan kan utföra dessa skalfasader utan att blivit diplomerade av honom. Dessa fasader är materialmässigt det bäst liknande människans emalj.

Skalfasader digitalt

Materialet Self Glazed Zirconia, SGZ är det som bäst liknar människans egna emalj. Du får skall fasaden i den färgen som du önskar. SGZ material är överlägsen i dess styrka så att vi även göra dem tunna upp till 0.2mm. Vilket gör att vi inte slipar tänderna i fall det inte är ett måste. Boka kostnadsfri konsultation. Vi visar våra skalfasader för dig. Våra skalfasader sitter fast och du behöver ingen bettskena för att skydda dem. Du kan äta och bita med dem som vanligt.

Varför digitalt tandfasad?

I processen du ser dina tänder digitalt. Utöver detta ni provar dem så många gånger som det behöver, innan de slutliga tillverkas. Minsta kostnad är 10000kr/st.

Skalfasad tillverkas helt digitalt, utan att någon tekniker är involverad med handarbete. Vi använder os av en additiv teknik, vilket gör produkten säkrare och starkare (hemlig teknik). Fasaden är CE, FDA och CFDA godkänd. Metoden är utvecklad på Stockholms universitet av professor James Shen. 

skalfasader

Klinikchefen, Noran De Basso är först i världen som använder dessa tandfasader med den tunnaste varianten. Vi klistrar tandfasad direkt på patientens befintliga tänder utan att slipa tanden. Metoden har blivit så populär att många patienter kommer och byter ut sina gamla porslinsfasader till denna och andra sidan: zirkonia-tandfasad – är hållbar och snygg.

Kostnadsfri konsultation


Rated 4 out of 5
02/03/2022

Jag har en fråga, hur gammal måste man vara för att kunna göra skalfasad?

Eeli