Behandlingar hos tandläkare

Begreppet ”modern tandvård” har urvattnats inom tandvården.

Varför är vår klinik futuristisk? Helt enkelt för att våra tandläkare kontinuerligt får vidare utvecklas inom tandvård, vi har nya tekniker med nytt tänkande och material med bättre hållbarhet. Vi ligger alltid i framkant så vi kan erbjuda våra patienter framtidens mest effektiva behandlingsmetoder.

Tandimplantatbehandling

Svea Tandklinik behandlar allt från enstaka tandförluster till fullständig bettrehabilitering. Vi har utfört över 30 000 tandimplantat och innehar väldigt hög spetskompetens inom tandimplantat. Vi jobbar både med titan- och Zirkonia implantat.

Vi kan utföra såväl reparationer som kontroller på de flesta tandimplantaten och Tandläkare över hela Sverige remitterar deras besvärliga eller tveksamma fall till oss. Vi använder oss enbart av produkter med hög kvalité och använder oss därför av stora och välkända tillverkare för att säkerställa tillgång till bl.a. reservdelar och möjlighet till service vid behov.

Estetisk Tandvård

Med de kunskaper och material vi har idag, så skall alla ha estetisk tandvård. De estetiska materialen är även hälsosammare och starkare än de gamla materialen.

Många tandläkare har fastnat i det förflutna. Det gäller för patienterna att de pushar sina tandläkare in i framtiden, menar klinikchefen Noran De Basso. 

På Svea Tandklinik har vi lång erfarenhet av estetisk tandvård.  Det kan gälla enkla vita fyllningar till osynlig tandreglering.  Vi har tillgång till världens starkaste, smalaste material när vi jobbar med fasader.  Det räcker med 0,3mm tjocklek för oss för att kunna ge dig de vackra och starka fasaderna.

Billig tandvård i Stockholm

Fel uppfattning som många har är att den privata tandvården är kostsammare än folktandvården.  Detta är fel!! Vi är billigare än både Folktandvården och många av tandvårdskedjorna. Kvalité på behandlingarna hos dem får du som patient ta reda ut själv.  Vi avlönar inga chefer eller investerare och ingen större administration därmed kan vi hålla priserna låga.  Vi lämnar alltid skriftliga kostnadsförslag för att undvika missförstånd och ”prischocker”, inga smygdebiteringar. Vi försöker göra det enkelt för alla.

Vi är den transparanta tandkliniken, våra patienter ska känna sig trygga och nöjda när de besöker oss.

Boka tid hos oss och du får en behandling som är 100% anpassad efter dina behov och önskemål.

Utbildningscenter

Som klinik arbetar vi ständigt med utveckling av vår egen personal. Vi fungerar även som utbildningscenter och bedriver kursverksamhet, tandläkare från hela världen deltar på dessa kurser. Vi certifierar och diplomerar tandläkarna i behandlingsteknik och materiallära.  Läs mer på drdebasso.com

Zirkonia – “enda materialet i munnen”

Vi är bäst på Zirkonia i Sverige, ingen annan klinik har vår kompetens och kunskap. Sedan 2005 har vi kunnat erbjuda våra patienter full zirkonia tänder, dvs zirkonia istället för porslin på tuggytorna.  Zirkonium är ytterst hård och hållfast och är därmed ett utmärkt alternativ till titan som tandimplantat.

Tack vare det som nämnts innan slipper våra ”zirkonia-patienter” oroa sig för frakturer på sina tänder. Läs mer (Vad är Zirconia?)

Metallfri tandvård

Amalgamsanering, för att läsa mer om behandlingen följ länk. Allergianpassade behandlingar Zirkonia tandimplantat för dig som inte tål metaller, om du vill veta mer Metallfria tandkronor och tandbroar.Boka en konsultationstid.

Specialist på tandimplantat

Svea Tandklinik är idag en väletablerad forskningsklinik. Vi har flera studier som pågår och du kanske är en av patienterna som skulle kunna vara med i en sådan studie. Tandläkare Noran är en världskänd föreläsare och forskar tillsammans med flera universitet, bland annat Zürichs-, Göteborgs- och Stockholms universitet.

Läs mer om Svea Tandklinik.      

Vi har stor erfarenhet av olika tandimplantat och har genom åren satt mer än 30 000 st. Om du är i behov av implantat eller har problem med dina befintliga, så är du välkommen att kontakta oss för att få förslag på hur vi kan hjälpa dig och boka in ett konsultationsbesök. Vid ett implantatkonsultationsbesök får du
alltid ett skriftligt kostnadsförslag.