Tandläkare i Stockholm – Svea Tandklinik

Zirkonia Tandimplantat

Zirkonium

Zirkonia tandimplantat är det enda metallfria tandimplantat som fungerar utmärkt i munnen på människan.  Att utföra Zirkoniaimplantat är en standard behandling som föreslås till alla patienter på Svea Tandklinik sedan år 2008. Kliniken har en gedigen erfarenhet gällande Zirkoniaimplantat,. Vi undervisar och bedriver omfattande forskning gällande zirkonia. Hos oss är det inte en stor prisskillnad för ett Zirkoniaimplantat jämfört med ett titanimplantat.

Klinikchef känd i Sverige som forskare och har forsknings och utvecklingsarbete tillsammans med både Göteborgs och Stockholms universitet. Hans patienter kommer från hela världen då han har genuina kirurgiska- och materialkunskaper. Svea Tandklinik och Dr De Basso har utvecklat en kirurgisk teknik som gör att implantaten får längre hållbarhet. Han är den absolut mest kunniga tandläkaren inom Zirkonia tandimplantat i Sverige.

Dr De Basso är även känd i den internationella arenan och utfört flest implantat. Pionjären inom Zirkoniaimplantat Tandläkare Bobby Bäckman är så övertygad om att Noran är rätt man på rätt plats har med stolthet lämnat över stafettpinnen till honom.

Tandläkare och klinikchef har även utfört 25000 st titanimplantat och även där följer han utvecklingen på nära håll och hållit otaliga föredrag på internationella zirkonia kongresser.

Dr De Basso är både medlem av världsorganisationen IAOC och den första medlem från Sverige i europeiska organisationen ESCI därför är zirkonia tandimplantat och unika zirkoniatänder det han mest brinner för inom tandvården.

Du är välkommen till Svea Tandklinik på en konsultation där träffar Dr Noran De Basso personligen och går genom hur en behandling kan gå till just för dig.

Konsultation för Zirkoniaimplantat erbjuds just nu kostnadsfritt hos oss.

Zirkonium ett ”stenhårt” alternativ i kronor

Läs mer Vad kostar Zirkonia tandimplantat?
Läs mer Hur gör vi?
Läs mer Varför Zirkoniaimplantat?
Läs mer Vad är Zirkonia?
Boka tidBoka tid nu!

Rated 5 out of 5
2022-09-07

Jag är väldigt nöjd med Svea tandklinik och kan varmt rekommendera. Tack vare dem har jag fått ut tre stökiga visdomständer som alla har dragits ut otroligt smidigt och professionellt. Det märks att de kan sin sak!. Jag fick ett Zirkonia implantat, köns jättenaturligt och det känns som min naturliga tand.

Leif

Response from Tandläkare i Stockholm – Svea Tandklinik

Bästa Leif
Det Värmer med positiva recensioner. Vi skall ställa upp då patienten skall ha
långvarig behandlingsresultat. Med vänliga hälsningar, Svea Tandklinik