Skalfasad

Klinikchefen Noran De Basso har utvecklat världens bästa skalfasader, ingen annan kan utföra dessa skalfasader utan att blivit diplomerade av honom. Desa fasader är materialmässigt det bäst liknande människans emalj.

Skalfasad digitalt

Materialet Self Glazed Zirconia, SGZ är det som bäst liknar människans egna emalj. Du kan få skall fasaden i vilket färg som önskas. Då vårt material är överlägsen i dess styrka så kan vi även göra dem tunna 0.2mm, vilket gör at vi inte behöver slipa på tänderna ifall det inte är ett måste. Boka kostnadsfri konsultation. Vi visar våra skalfasader för dig. Våra skalfasader sitter fast och du behöver ingen bettskena för at skydda dem. Du kan äta och bita med dem som vanligt. Det ingår att du får se dina tänder digitalt samt prova dem så många gånger som det behövs innan de slutliga utförs. Minsta kostnad är 10000kr/st.

Skalfasad tillverkas helt digitalt, utan att någon tekniker är involverad med handarbete. Vi använder os av en additiv teknik, vilket gör produkten säkrare och starkare (hemlig teknik). Fasaden är CE, FDA och CFDA godkänd. Metoden är utvecklad på Stockholms universitet av professor James Shen.  Pga fasadens egenskaper, så kan vi använda det cement vi gillar.

Klinikchefen, Noran De Basso är först i världen att använda dessa fasader med den tunnaste varianten, dvs att vi klistrar fasaden direkt på patientens befintliga tänder utan att slipa tanden. Metoden har blivit så populär att många patienter kommer och byter ut sina gamla porslinsfasader till denna, Zirkonia-fasad som är hållbar och snygg.

Kostnadsfri konsultation

skalfasad