Webbaserat journalsystem

Idag använder hundratals tandkliniker Muntra som en helhetslösning för att underlätta arbetsflödet och därigenom erbjuda bättre tandvård till patienter. Muntra är ett webbaserat journalsystem för tandvård.

Vid starten 2015 grundades Muntra med tanken att erbjuda enklare inköp för vårdgivare via  e-handel. Sedan dess har vi utvecklats och 2016 påbörjades arbetet med att utveckla journalsystemet Muntra. Idag har Muntra tagit sig an en större roll genom att skapa en mjukvara som har koll på hela vårdflödet och innefattar alla klinikens processer, allt från tidsbokning, till journalföring, e-recept, ekonomi och mycket mer.

Webbaserat journalsystem Muntra är fullskaligt och samlar alla viktiga delar för att erbjuda dig som patient bättre tandvård. Det är även möjligt att digitalt och i enlighet med GDPR skicka och ta emot remisser via Muntra. Vilket gör att du som patient inte behöver vänta lika länge på att få den tandvård som du behöver.

Du som patient kan även boka tandvård online via Muntra. Bokningssidan ger en bra överblick över tidsbokning och vilka vårdgivare som är tillgängliga i ditt område. Muntra.se är komplett med filterfunktioner, recensioner och ett stort urval av vårdgivare att välja mellan. Det är även enkelt för dig att omboka tider vid förhinder och nya lediga tider uppdateras automatiskt.

Patientsäkerhet är viktigt för oss och vår produkt är en godkänd medicinteknisk produkt med hög säkerhet. Där all data överförs krypterat och i enlighet med patientdatalagen. Muntra garanterar via CE-märkning bland annat att produktens konstruktion och dokumentation uppfyller regelverkets krav på säkerhet och en systematisk riskhantering.

 

Webbaserat journalsystem

Vi på Muntra tycker även att det är viktigt att ständigt utvecklas och jobbar därför kontinuerligt med att lyssna till våra kunders feedback och förbättra vår produkt. Alla uppdateringar som Muntra gör sker centralt hos oss vilket innebär att varje gång våra kunder loggar in, möts de av den senaste versionen. Driftstörningar som kan störa i patientupplevelsen är därför ett minne blott!

Genom att effektivisera och digitalisera journalföringen med hjälp av Muntra får tandklinikerna mer tid över att kunna lägga på det som de älskar och gör bäst: att erbjuda tandvård av högsta kvalitet till dig som patient!