Zirkonia Tandimplantat

Zirkonium

Dr Noran De Basso känd i Sverige som forskare och har forsknings och utvecklingsarbete tillsammans med både Göteborgs och Stockholms universitet. Hans patienter kommer från hela världen då han har genuina kirurgiska- och materialkunskaper. Dr De Basso har utvecklat en kirurgisk teknik som gör att implantaten får längre hållbarhet. Han är den absolut mest kunniga tandläkaren inom Zirkoniaimplantat i Sverige. Dr De Basso är även känd i den internationella arenan och utfört flest implantat. Pionjären inom Zirkoniaimplantat Tandläkare Bobby Bäckman är så övertygad om att Noran är rätt man på rätt plats har med stolthet lämnat över stafettpinnen till honom.

Tandläkare Noran har även utfört 25000 st titanimplantat och även där följer han utvecklingen på nära håll. Dr De Basso har hållit otaliga föredrag på internationella zirkonia kongresser. Dr De Basso är både medlem av världsorganisationen IAOC och den första medlem från Sverige i europeiska organisationen ESCI därför är zirkoniaimplantat och unika zirkoniatänder det han mest brinner för inom tandvården.

Du är välkommen till Svea Tandklinik på en konsultation där träffar Dr Noran De Basso personligen och går genom hur en behandling kan gå till just för dig.

Zirkonium ett ”stenhårt” alternativ i kronor

Läs mer Zirkoniaimplantat hos Sveatandklinik
Läs mer Hur gör vi?
Läs mer Varför Zirkoniaimplantat?
Läs mer Vad är Zirkonia?
Boka tidBoka tid nu!